Facebook Twitter LinkedIn Instagram Pintrest
Blog
Allbackstagecommunicationsocial mediatrends
Trends

EuroShop is mettertijd uitgegroeid tot de grootste retailbeurs ter wereld. Gedurende 5 dagen komt de crème de la crème van deze sector samen om innovaties te ontdekken, trends te spotten en inspiratie op te doen.

Lees meer

Trends

OFFF festival, made for the curious! Perfect! De verwachtingen waren groot voor 3 dagen design en creativity van de bovenste plank! 

Lees meer

Communication

Met de Paralympische spelen net achter de rug, kijken we ook nog even terug naar de Olympische Spelen van afgelopen maand augustus. 

Lees meer

Communication

Winkelcommunicatie of instore communicatie vormt een belangrijk deel van de marketingmix. Het zorgt ervoor dat klanten meer aankopen per bezoek en frequenter komen shoppen.

Lees meer

Trends

Altijd uit op kennis en inspiratie trok onze Kixx-crew naar WebTomorrow. Een 1-daagse conferentie waar de crème de la crème van de digitale wereld zich verzamelt.

Lees meer

Backstage

Bij KIXX zijn er heel wat sportievelingen. Zo deden Mark, Annelies en Jorben afgelopen zondag mee aan de Roeseltriatlon voor trio's.

Lees meer

Social Media

Digitale technologieën hebben onze manier van leven, werken en ontspannen fundamenteel veranderd. We zitten middenin een evolutionair digitaal tijdperk waarin de sociale media een prominente rol spelen.

Lees meer

Communication

Weinig bedrijven slagen er in om storytelling concreet te integreren in hun bedrijfscommunicatie. Mensen horen graag een verhaal en tonen ook interesse in de persoon achter het verhaal.

Lees meer

Backstage

Een goede teamsfeer staat aan de basis van een goede workflow. Onder dit motto trok de KIXX-crew van vrijdag 27 november t.e.m. zondag 29 november 2015 richting Lissabon.

Lees meer

Communication

Hoe begin je aan het opmaken van een goed persbericht? Wat is er belangrijk bij het schrijven ervan en hoe bereik je op een effectieve manier de juiste journalisten?

Lees meer